Vi har tidigare uppmärksammat Kisanet Tesfaghabir, som driver UF-företaget "Kisanet Tolktjänster UF" med stöd av Convoy, och de framgångar Kisanet hade vid UF-mässan i Norrbotten under våren. Nu har Kisanet nått ännu en framgång...

Inom ramen för Ung företagsamhet (UF) genomförs ett antal tävlingsmoment i slutfasen av UF-året. Regionala mässor genomfördes under våren och där utsågs finalister till riksmässan som genomförs i slutet av maj. Utöver de tävlingskategorier som genomfördes regionalt har även alla de 6709 registrerade UF-företagen i Sverige haft möjlighet att delta i kategorin "Årets Tillväxtföretag". En jury har utsett 6 finalister och ett av de UF-företag som gått till final är "Kisanet Tolktjänster UF"!

Vi hos Convoy ser med intresse fram emot riksmässan och hur det går för Kisanet där och i tävlingen om "Årets Tillväxtföretag". Vi håller alla tummar vi har och ser fram emot att få fortsätta bidra till Kisanets och hennes verksamhets utveckling!

Vi följer också med intresse det andra UF-företaget som har kopplingar till Convoy, First Step UF. Även de ska delta i riksmässan och vi önskar även First Step lycka till!

Läs mer om Kisanet och tävlingen "Årets Tillväxtföretag" här.  Artikeln finns även på UF Norrbottens sida.

 

NYTT FRÅN MEDLEMMARNA

Här hittar du mer nyheter från Convoy och från medlemmarna/delägarna i Convoy

 

  Convoy

 

  Företagarna Västerbotten 

 

  Coompanion Norrbotten 

 

  Coompanion Västerbotten

 

  Coompanion Jämtland

 

  Hushållningssällskapet AC/BD

 

  Hushållningssällskapet Jämtland

 

  Hela Sverige Ska Leva Västerbotten