Convoy Anlita - enklare för företag, organisationer och projektägare

Convoy Anlita - enklare för företag, organisationer och projektägare

Du som är företagare, har arbetsgivaransvaret i en organisation eller äger ett projekt vet ofta vem du vill anlita för en viss uppgift. Att anlita en egenanställd entreprenör kopplad till Convoy kan ge dig en enkel och lönsam lösning...

Egenanställning är ett koncept som funnits i Sverige relativt länge Konceptet är dock vanligare i Europa och i USA. I Sverige är det vanligt att en person som har en affärsidé, ansluter sig till ett egenanställningsföretag som hanterar administrativa uppgfiter på uppdrag av den egenanställde. Konceptet ger möjlighet för fler att starta egna verksamheter och göra justa affärer! Och det är du och de egenanställda själva som gör vinsten - ingen annan.

Convoy Anlita gör det enklare för företagare

Du vet kanske vem du vill rekrytera. Efter att du fått information av oss om hur egenanställning hos Convoy fungerar så ber du den/de personer du vill anlita att ta kontakt med oss så hjälper vi den/de att starta upp en egen verksamhet som egenanställda entreprenörer, och så kan du anlita dem som uppdragstagare och konsulter.

Våra egenanställda arbetar alltså som egna företagare utan att ha företag. Du kommer överens med entreprenören om vad du vill ha gjort och vilken ersättning som ska utgå och betalar för tjänsterna när entreprenören sänder en faktura till er. Du får jobbet gjort och vi ansvarar för utbetalning av lön, att entreprenören är försäkrad och att skatter och avgifter betalas in. Vi sköter det administrativa arbetet åt entreprenören, så att han eller hon får fokusera på att göra ett bra jobb för dig. Vi tar betalt för detta genom en låg, procentuell serviceavgift som beräknas på det fakturerade beloppet och som närmast kan jämföras med vad en redovisningsbyrå tar betalt för att sköta ett tradtionellt företags ekonomiadministration.

Vi jobbar även med att utveckla våra entreprenörer, så att de kan växa in i rollen som stabila affärspartners genom att de har stöd som affärsrådgivning, mentorskap och andra utvecklingsinsatser från oss.

Några som har testat..

Las vad Urban Berglund, egenföretagare i turistbranschen som driver Vindelåforsens stugby i Ammarnäs, kan berätta om hur han fick nytta av egenanställning och Convoys tjänst Convoy Anlita. Och vad Viktor Alfredsson, som ska ta uppdrag som fiskeguide för Urban tycker. Kontakta oss gärna så får du veta mer exakt om hur det kan fungera för dig.Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.