Convoy Anlita

Convoy Anlita - enklare för företag, organisationer och projektägare

Convoy Anlita - enklare för företag, organisationer och projektägare

Du som är företagare, har arbetsgivaransvaret i en organisation eller äger ett projekt vet ofta vem du vill anlita för en viss uppgift. Att anlita en egenanställd entreprenör kopplad till Convoy kan ge dig en enkel och lönsam lösning...

Om du har ett behov av kompetens som du behöver fylla men är tveksam till om marknaden bär för en anställning, så kan en lösning där du anlitar en egenanställd från Convoy hjälpa dig. Egenanställning ger människor utan F-skattsedel en möjlighet att fakturera kunder. Om du inte är eller vill vara specialist på annat än din verksamhet och vet vem du vill rekrytera kan du prova att anlita personen via oss på Convoy! Vårt koncept ger dig tillgång till så många fler kompetenta personer än enbart de som startat företagande i traditionell form som underleverantörer till dig och ditt företag - men det är lika enkelt för dig!

Du får information av oss om hur egenanställning hos Convoy fungerar. Sedan ber du den/de personer du vill anlita att ta kontakt med oss så hjälper vi den/dem att starta upp en egen verksamhet som egenanställd hos Convoy. Vi hjälper er att ta fram ett avtal, och sedan kan du anlita din resurs som uppdragstagare och konsult  - och bara betala fakturan för den tid din resurs arbetat hos dig. Våra egenanställda arbetar alltså som egna företagare utan att ha företag.

 Du får jobbet gjort och vi ansvarar för utbetalning av lön, att entreprenören är försäkrad och att skatter och avgifter betalas in. Vi sköter det administrativa arbetet åt den egenanställde, så att han eller hon får fokusera på att göra ett bra jobb för dig. Vi tar betalt av den egenanställde för detta genom en låg, procentuell serviceavgift som beräknas på det fakturerade nettobeloppet.

Då de egenanställda får en anställning hos oss, jobbar vi även med att utveckla våra entreprenörer, så att de kan växa in i rollen som stabila affärspartners genom att de har stöd som affärsrådgivning, mentorskap och andra utvecklingsinsatser från oss. Utbildningar kan också handla om arbetsmiljöfrågor och regelverk i olika branscher.

Det finns idag flera exempel på företag, organisationer och projekt som anlitat egenanställda entreprenörer i sin verksamhet. Är du nyfiken på vår lösning är du varmt välkommen att kontakta vår verksamhetschef Thomas Åberg på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 070-553 81 96.

Några som har testat..

Las vad Urban Berglund, egenföretagare i turistbranschen som driver Vindelåforsens stugby i Ammarnäs, kan berätta om hur han fick nytta av egenanställning och Convoys tjänst Convoy Anlita. Och vad Viktor Alfredsson, som ska ta uppdrag som fiskeguide för Urban tycker. Kontakta oss gärna så får du veta mer exakt om hur det kan fungera för dig.Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.