Gör som Micke Eriksson - gå med i Convoy. Nu!

 

Bild: Karl-William Sandström

Anslut Dig!

 

Starta verksamhet hos Convoy!

Vill du komma igång med din verksamhet, ta uppdrag och fakturera kunder på ett enkelt sätt? Här beskriver vi hur du gör för att ansluta dig till Convoy och komma igång. Normalt sett kan du komma igång inom 48 timmar. Inget att fundera på!

För att ansluta till Convoy behöver du skicka in en ansökan till oss. Du hittar den via Anslut dig! i huvudmenyn. 

Gör så här:

  • Du fyller i formuläret Anslut dig!
  • Vi tar hand om din ansökan och gör en bedömning om vi kan ta emot din verksamhet. I de allra flesta fall går det bra, i några fall behöver kontakta dig för att få veta mer om din verksamhet innan vi kan godkänna den.
  • När vi godkänt din ansökan skickar vi ett mail till dig. I mailet finns information om hur du slutför din ansökan till oss. Var noga och följ stegen som beskrivs i mailet, så har du snart startat din verksamhet hos oss.
  • Ett av stegen innebär att du ska godkänna ett användaravtal av våra tjänster. Läs avtalet och godkänn det, så får både du och vi en kopia av avtalet. Du får samtidigt ditt användarnamn och kan välja ett lösenord till din sida hos oss

 

När vi får avtalet kommer vi att maila dig och erbjuda dig en introduktion. Vi rekommenderar starkt att du bokar in en tid med oss, för då kommer du att få både tips och information som gör att allt går så mycket lättare för dig när du börjar driva din verksamhet.

Vi är övertygade om att du kommer att uppleva det enkelt att använda sidan och att driva din verksamhet hos oss. Om du trots introduktionen och de informationsfilmer du kan titta på när du loggat in ändå skulle bli osäker på något, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Ring eller maila och boka en tid, så hör vi av oss till dig så snart vi får möjlighet, normalt samma dag. Hör gärna av dig innan du gör något mer i systemet, så får du hjälp att göra rätt på en gång!

OK, nu vet du hur det hela går till. Klicka här och ANSLUT DIG genom att skicka in din ansökan!!!

Att driva verksamhet hos Convoy är - enkelt.

Välkommen med din verksamhet till Convoy!Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.