Gör som Micke Eriksson - gå med i Convoy. Nu!

 

Bild: Karl-William Sandström

Anslut Dig!

Så här gör du för att ansluta dig till Convoy

För dig som är intresserad av att bli egenanställd och fakturera uppdrag inom Convoy,  beskrivs här i korthet vilka steg vi går igenom för att du på ett snabbt och tryggt sätt ska kunna komma igång med din verksamhet. Normalt sett ska du kunna vara igång med din verksamhet inom 48 timmar - oftast går det fortare!

Du har upptäckt Convoy och vill ansluta dig och driva verksamhet som egenanställd.

Gör så här:

Till att börja med ber vi dig noga uppmärksamma vad som står i texten nedan och i texten i det svar vi skickar dig på din ansökan. Om du hanterar anslutningen på ett felaktigt sätt kan din anslutning avbrytas och fördröjas.

 

1. Fyll i ansökningsformuläret - du hittar det via länken längst ner på denna sida.

2. När vi fått in din ansökan gör vi en bedömning om din verksamhet fungerar att driva hos oss på Convoy. Om vi anser att verksamheten fungerar hos oss, skickar vi dig ett mail med beskedet om att din verksamhet har accepterats. Längst ner i det mailet finns en länk som du klickar på för att komma vidare. Normalt sett får du svar på din ansökan inom 24 timmar.

Om vi anser att verksamheten inte kan drivas hos oss, så kontaktar vi dig via mail och beskriver vårt ställningstagande. Du har då naturligtvis möjlighet att ta kontakt med oss via telefon för att diskutera vårt beslut och diskutera eventuella förslag till förändringar av din verksamhet för att vi gemensamt ska hitta en lösning för dig hos oss.

3. När du följt de tre stegen i instruktionerna som finns i mailet du får, så kommer du att kunna logga in. Innan du kan använda tjänsten fullt ut kontrollerar vi din användare och meddelar dig att det är klart att börja använda sidan.

Vi tycker att du ska börja med att gå till Ladda ner och hämta hem vår handbok. Där hittar du viktig information om att driva verksamhet som egenanställd hos Convoy. Läs den noga  - då blir det ännu enklare för dig att vara egenanställd!

Vi är övertygade om att du kommer att uppleva det enkelt att använda sidan och att driva din verksamhet hos oss. Om du trots introduktionen och handboken på hemsidan ändå skulle bli osäker så vill vi att du kontakta oss. Vi vill inte att du ska uppleva osäkerhet om något som gäller din verksamhet hos oss.

Välkommen med din verksamhet till Convoy!

OK, nu vet du hur det hela går till. Gå nu till ANSLUT DIG! och skicka in din intresseanmälan!!!

Enkelt.