Våra tjänster med egenanställning

 

Egenanställning hos Convoy

- ta uppdrag och fakturera kunder utan företag!

Convoy Entreprenör är egenanställning. Egenanställning är ett enkelt sätt för dig att ta uppdrag, fakturera kunder utan att ha företag - och tjäna pengar! Anslut dig till Convoy och börja ta uppdrag redan idag!

Vi vänder oss till dig som har lust att använda den kompetens du har, ta uppdrag och fakturera kunder - utan att behöva starta företag. Du ansluter dig till oss, letar dina uppdrag själv eller tar ett av uppdragen vi redan sitter på - och gör jobbet. När du är klar loggar du in på din plats på www.convoy.se och skapar ett fakturaunderlag som du skickar till oss från sajten. Sedan tar vi hand om resten.

Vi skapar fakturan, bokför och skickar den, hanterar inbetalningen från kund, tar hand om momsinbetalningarna samt betalar ut lön och hanterar skatter och avgifter vid löneuttag. Uppgifterna om ditt löneuttag under ett år skickar vi till Skatteverket så att de kommer förtryckta på din inkomstdeklaration när det är dags att deklarera. Vi ser till att du har försäkring. Vi hjälper dig med hantering av omkostnader, resor och traktamenten. Du kan fokusera helt på dina tjänster och din marknad. Enklare går det inte att driva en verksamhet. Vi kallar detta Convoy Entreprenör.

Och kom ihåg - du kan även starta tillsammans med andra i ett gemensamt projekt för ditt band, din teatergrupp eller i andra verksamheter där du vill jobba tillsammans med dina vänner. Det gemensamma projektet kan då också bli början på ert framtida  kooperativa företag!

Rådgivning

Vill du ha hjälp att utveckla din verksamhet så ställer vi upp med affärsrådgivning och andra former av stöd. Vi vill att du ska lyckas som egenanställd! 

Om du sedan vill gå vidare och starta företag i traditionell form - enskild firma, aktiebolag, ekonomisk förening - så hjälper vi dig att hitta stöd för detta bland de olika företagsfrämjare som finns. Coompanion är den partner vi rekommenderar om du vill starta ett kooperativt företag i framtiden.

Vill du börja fakturera kunder på en gång?

Om du redan nu vet att du vill ansluta dig och börja fakturera kunder - gå då direkt till ansökningsformuläret och skicka din ansökan till oss nu, så kan du fakturera din första kund idag! Som sagt. Enkelt.

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? 

Om du har frågor kring Convoy, egenanställdning och våra tjänster hittar Du mer info om våra tjänster i menyn till höger. Kontakta vår verksamhetsledare Thomas för ytterligare information om hur vi jobbar med egenanställning, om vår tjänst för egenanställda entreprenörer - Convoy Entreprenör - och vår tjänster för företag Convoy Anlita och Convoy Uppdrag.

 

 

 

!

Ja, jag vill börja fakturera

kunder nu direkt!  

- gå direkt till Ansökan 

 

Är du företagare,

driver en organisation

eller ett projekt?

Vet du redan vem vem du

vill anlita och arbeta med - 

ring 070-533 81 96 till vår 

verksamhetsledare Thomas

så får du hjälp att skapa en

enklare lösning för dig!

 

Har du varit egenanställd

och startat eget företag?

Hör av dig till oss när du börjar

planera för din framtid. Vi kan

erbjuda konkurrenskraftiga 

priser på administrativa 

tjänster även då.

Ring 070-533 81 96 till 

verksamhetsledare Thomas

så får du veta mer!

 Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.