Convoy Uppdrag

convoy 5334 h742xb1000 fix

 Jobbar Du med IT?

 

Ta uppdrag via Convoy. Första året disponerar du 92% av det vi fakturerar - och sen blir det bara mer ju längre avtalet löper! Gör som Peo - anmäl Dig till Convoy Uppdrag idag! 

Vi ger dig med kompetens inom IT-sektorn möjlighet till uppdrag där du får disponera 92 % av det nettobelopp som faktureras till kunden under första året - och mer ju längre avtalet löper. Vi är avtalspart med kund och ger dig möjlighet att utföra uppdraget som egenanställd entreprenör hos oss. Anmäl dig till oss så snart som möjligt!

Peo Einemo var först hos oss att ta uppdrag för ett stort IT-bolag via oss. 

(Bild: Erik Sandin)

 

 Peo Einemo är en av de som tagit ett uppdrag som IT-konsult via Convoy. Peo har testat andra alternativ men tyckte att Convoy gav honom den lösning han vill ha.

Vi har idag ett antal kundavtal, där egenanställda IT-entreprenörer i Convoy går in och utför uppdrag hos kunden. Du blir anställd av oss för att utföra uppdraget, men  utgångspunkten är hela tiden att vi vill att du ska tänka som en entreprenör som vårdar och tar ansvar för kunden, utför uppdraget på bästa sätt och sedan sänder oss underlag för fakturering i form av en rapport eller ett fakturaunderlag.

Om du blir aktuell för ett uppdrag ger vi dig adminstrativ hjälp och tillhandahåller verktyg du använder t ex för rapportering och fakturering samt ser till att du är försäkrad. Men det bästa av allt är att du behåller nästan allt som faktureras...

Du får arbeta med stort eget ansvar gentemot kunden - vi utgår ifrån att du tänker dig kunden som din egen kund. Det egna ansvaret för kunden gör också att vi värderar din insats högt. Vi erbjuder dig att disponera 92 % av det fakturerade nettobeloppet första året på ett avtal - och sedan får du disponera mer och mer ju längre avtalet löper!

Fler uppdrag?

Om du vill har du möjlighet att ta in ytterligare, egna uppdrag i verksamheten också - även om du redan har ett uppdrag för en kund via oss. Huvudsaken är att uppdragen inte konkurrerar om din tid och ditt engagemang på ett sådant sätt så att vår kund blir lidande. Vi avgör detta i dialog med dig från fall till fall. Du skickar bara in en beskrivning av vilket ytterligare uppdrag du vill utföra och vem kunden är, så diskuterar vi dig om vi kan ta in uppdrag i vår verksamhet.

 Kontakta oss!

Om du tycker att vårt upplägg verkar intressant så hör du av dig till vår verksamhetschef Thomas Åberg, på tel 070-553 81 95 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du mer information om hur det fungerar.

Vi vill gärna få kontakt med dig så fort som möjligt. Vi får varje dag in en mängd förfrågningar om uppdrag. Observera att det generellt är rätt korta ledtider när förfrågningar kommer, så passa på att höra av dig nu och presentera dig för oss. Vi vill ta del av din CV och gärna prata med dig för att få en bild av vem du är, så när uppdraget kommer så är både du och vi beredda!

 

AKTUELLA UPPDRAG 

Just nu söker vi en systemutvecklare nivå 4 för ett uppdrag i Umeå.

Vi erbjuder dig en attraktiv lösning för dig som vill ta uppdrag inom IT-sektorn. Bra för dig och bra för oss - som en bra affär ska vara. Vill du veta mer om uppdraget i Umeå mailar du en enkel intresseanmälan till Peo Einemo eller Mikael Edlund, båda verksamma inom IT-branschen och med i Convoy.

Du mailar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och lämnar dina kontaktuppgifter, så hör Peo eller Micke av sig till dig. Söker du Peo så skriver du följande i rubriken på mailet: "IT-uppdrag Peo" och vill du nå Micke skriv "IT-uppdrag Micke".

 

 Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.