Convoy Projekt - sök och driv ditt projekt med vår hjälp!

Convoy Projekt - sök och driv ditt projekt med vår hjälp!

Convoy Projekt är en tjänst där vi stöttar dig som har en projektidé under uppstartsfasen genom att vi som organisation söker ditt projekt, hjälper dig att administrera projektet under dess löptid och sen att slutredovisa projektet när du gått i mål.

Ett exempel på vår tjänst Convoy Projekt är när Convoy sökte projektet "Frigörande dans i Sapmi" på uppdrag av Elisabeth Heilmann Blind, kulturentreprenör. Elisabeth hade idén, men kunde inte söka som privatperson. Vi tyckte att projektet var intressant och tog ansvar för projektet genom att formellt söka det hos Samiska Kulturrådet. Elisabeth gjorde det hon är bäst på, drev projektet och genomförde workshops kring frigörande dans - och vi skötte administrationen av projektet genom att hantera de utlägg som uppstod i projektet, betala ut lön och hantera skatter och avgifter så Elisabeth kunde fokusera på det hon är bäst på.

Har du och/eller dina vänner en projektidé så kan vi, ibland själva och ibland med hjälp av någon av de duktiga anställda hos våra medlemsorganisationer, hjälpa dig att hitta den röda tråden i projektet och att skriva projektansökan. Vi kan stå för projektet och sköta administrationen åt dig så du får fokusera på att lyckas med ditt projekt.

Kontakta vår verksamhetschef Thomas på telefon 070-553 81 96 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så får du mer information om vårt koncept och om vi kan hitta en samverkan kring en projektidé.Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.