DSC7200 Per 975x375

Bild: Per Lundström, Luleå - egenanställd fotograf hos Convoy

 

Convoy önskar våra entreprenörer, kunder, samarbetspartners och medlemmar en god jul och ett gott nytt år!

Vi är glada och stolta över att vi under ännu ett år har fått hjälpa nya entreprenörer att leva sin dröm om att kunna ta uppdrag och faktiskt kunna ta betalt för uppdragen. Vi möter människor som av någon anledning inte törs, vill eller kan starta företag i traditionell form. Vi är lösningen för dessa människor. Vi möter företagare som inte vill fortsätta i full fart, men ändå inte lägga ner sitt företag. Vi hittar lösningen för dessa. Vi ger nyanlända en enkel väg in i ett entreprenörskap i Sverige. Ett förenklat företagande hos Convoy. Enkelt.

Vi möter många som har idéer och kompetens som av olika anledningar inte törs, vill eller kan starta företag i traditionell form. Därför står det I våra stadgar att vårt mål är att öka entreprenörskapet i Sverige och hjälpa fler till ett entreprenörskap där de kan skapa försörjning och utveckla verksamhet. Det är vad vi gör varje dag i vårt koncept för förenklat entreprenörskap som vi kallar Convoy entreprenörskap och i tjänsten Convoy Uppdrag, som är en tjänst direkt riktad till kreativa människor inom IT.

.I korthet vill vi nämna några av våra samarbetspartners:

.Under 2018 har vi fortsatt samverkan med Coompanion Skåne i projekt för nyanlända. Första gruppen avslutades i juni, och en ny grupp startades upp i oktober. Vi samverkar med Coompanion Fyrbodal och Göteborg i ett projekt kring egenanställning som idé och koncept för att utveckla ett entreprenörskap i ett projekt som startade i höstas.

Vi samverkar med NyföretagarCentrum. Vi vill här speciellt nämna NyföretagarCentrum Skellefteå som vi haft ett fantastiskt samarbete med under året, alltid med de nya entreprenörernas bästa som utgångspunkt. Tack Angelica, Gunilla och Lachene. Vi ser fram emot fortsatta kontakter med NyföretagarCentrum.

Vi vill tacka våra medlemmar som gör det möjligt för oss att erbjuda ett förenklat entreprenörskap till personer som annars kanske inte skulle ta chansen att prova sin idé.

Slutligen till de som ändå är närmast;

Tack till alla våra entreprenörer, tack Anders, du din turbo till entreprenör som hjälper oss med vårt IT-system (och mycket annat!), Patrik som stöttar med redovisningen - du vet nyttan du gör - samt Maud på Företagarna i Umeå som sköter vår lönehantering.

Med dessa ord om vår verksamhet under det gångna året vill vi önska en god jul och ett gott nytt år!

 

Thomas Åberg, verksamhetschef Convoy