Nu sänker vi avgiften!

 

Från första april sänker vi avgiften till 6,5% på fakturerat belopp upp till 100 000:- och enbart 5,5% på överstigande under resten av året. Och skulle din verksamhet gå riktigt bra, så kan vi ta en diskussion om ytterligare sänkning...

Convoy är ett egenanställningsföretag. Vi finns för att du ska kunna göra det du är bra på, fakturera kunder och driva en verksamhet på ett enklare sätt. Du kan ta enstaka uppdrag, testa en affärsidé i ett lite mer strukturerat upplägg eller driva en verksamhet fullt ut - vi ställer inga krav på dig att du ska faktuera ett visst antal gånger eller för ett visst belopp. Du bestämmer - och du jobbar så mycket du själv vill och kan. .

Vi delar inte ut någon vinst till våra ägare, utan återinvesterar all eventuell vinst i mer, bättre och billigare verksamhet för dig som är ansluten till Convoy. På det sättet är vi unika. Så – ju fler vi blir, och ju fler som fakturerar mer, ju billigare blir det!

Och nu är det dags – från 1 april sänker vi avgiften! 

Tidigare har vi tagit 8% på fakturerat belopp exkl moms upp till 150 000, sen 5,5% resten av året. Nu sänker vi både basavgiften och trappsteget för att nå bonusen – vi tar nu 6,5% upp till 100 000, sen 5,5% resten av året. Allt till nytta för dig!

Och skulle din verksamhet gå riktigt bra, så är vi beredda att ta en diskussion med dig om ytterligare sänkning...

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.