Marielle Color, en kommunikationstalang från Umeå

Med kreativa händer kan man skapa nästan vad som helst, det är min åsikt. Är mitt uppdrag att hjälpa en kund att komponera en text utifrån ett säljandeperspektiv, då är det en säljande text han eller hon ska ha. Och är det något jag upplever vara min styrka så är det att kunna fokusera för att leverera snarast möjligt med en belåten kund som resultat. Marielle Color är mitt varumärke. Egentligen heter jag Lindberg.

Jag brinner för textskrivande och vill skapa intresseväckande material. Tack vare min erfarenhet som skribent i lokala medier sedan flertalet år har jag stor erfarenhet av reportage. I mitt dagliga arbete är jag dessutom kommunikatör och skriver med erfarna händer för att fånga läsaren oavsett vad det är för material som avses.

Utöver mitt textfokus har jag ett hjärta som klappar för bilder. Jag fotograferar människor vid livets alla tillfällen och ställer gärna upp med konsultation innan bilderna tas. Företag anlitar mig bland annat för att fota personalbilder eller för reportage där exempelvis företagsmiljön ska exponeras. Jag fotar likt jag skriver – med högt tempo och stort fokus. Allt för att uppfylla kundens behov och få ett leende tillbaka vid leverans av material.

Nägra exempel på mina kunder är: Nöjesmagasinet City, Bil och bostad, Norrporten, Salong Liss, Umeå fritid

Jag erbjuder följande tjänsteprodukter:

  • Texter - Verksamhetsbeskrivningar, reportage, ”storytelling”, säljande broschyrmaterial, annonser m.m
  • Bilder - Firande/högtidsfotografering, familjefoto, personalfoto, miljöfoto, produktfoto m.m

 

Kontaktuppgifter:

Tel 070-371 71 03
E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webb: www.mariellecolor.se (uppdateras inom kort)