LAD-material

 
Har du kompetenser inom IT-området? Har du funderat på att starta eget, men inte kommit igång? Starta din verksamhet som egenanställd hos Convoy! Vi hjälper dig genom att ta hand om allt pappersarbete och allt krångel. Du får fokusera på dina uppdrag och dina kunder!
 
Peo Einemo är en av de som anslutit sig till Convoy och har ett uppdrag via Convoys avtal med en större aktör inom IT-området. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och vad Peo tycker om oss och vårt koncept. 

Läs mer...

 

Du vet att du är bäst på att rita, måla, spela gitarr, föreläsa, projektleda, göra hemsidor...... och du vill kunna ta betalt för det. Gå ut och tala om för hela världen att du är bäst, skaffa uppdrag - och anslut dig till Convoy, så hjälper vi dig med fakturering, bokföring, lönehantering, skatter och avgifter. Du behöver ju inte vara bäst på allt..

Läs mer...

 

 Alla människor är bra på någonting. Som student skaffar du dig dessutom ny kunskap. Vi ger dig möjlighet att använda dig av det du är bra på och ta betalt för det. Och du kan börja redan nu – under tiden du pluggar.

Läs mer...

 

Vi ger dig enklaste möjligheten att tjäna extrapengar under din studietid. Det är ju lite trist med pasta och nudlar hela tiden. Bli egenanställd och hitta uppdragen, så erbjuder vi dig ett enkelt sätt att fakturera kunder – och vi sköter på köpet om bokföring, försäkring, inbetalning av arbetsgivaravgifter och skatter. Du jobbar på dina villkor. Anslut dig! Vi heter Convoy. Enkelt.

Läs mer...